Fotbalistul echipei CFR Cluj, Cristi Manea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru el şi colegii său meciul cu Slavia Praga, de acasă, din Conference League, va fi unul special.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Noi pregătim fiecare meci la fel, indiferent de adversar. Slavia are un lot foarte bun, este o echipă cu şanse foarte mari să ajungă departe în competiţie. Va fi un meci special, jucăm acasă după ceva timp, şi sperăm ca publicul să fie alături de noi, să ne ajute să obţinem un rezultat pozitiv. Prima oară când intrăm pe acest nou gazon este astăzi. Important este cum jucăm noi, nu nepărat terenul. Noi ne-am descurcat pe orice fel de teren”, a spus Manea.

Echipa CFR Cluj va întâlni Slavia Praga, joi seară, pe teren propriu, de la ora 19.45, în grupa G a Conference League. În etapa trecută, clujenii s-au impus cu 1-0 la Praga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.