FC Argeş şi FCSB au ajuns la un nou acord pentru împrumutul jucătorului Cristian Dumitru, a anunţat gruparea din Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul în vârstă de 19 ani va juca la Piteşti până la finalul acestui sezon competiţional, după ce acesta a mai îmbrăcat tricoul echipei argeşene şi în precedenta ediţie de campionat.

Dumitru a ajuns pentru prima dată la gruparea din Trivale în luna ianuarie a acestui an, iar prin evoluţiile sale a devenit om de bază la FC Argeş. În sezonul trecut, fotbalistul originar din Buzău a fost folosit în 23 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El este şi în acest an un jucător eligibil pentru regula U21, putând fi o soluţie viabilă atât în linia mediană, cât şi în compartimentul ofensiv.

Mijlocaşul cu veleităţi de atacant a bifat în acest început de sezon două partide pentru FCSB. În meciul de campionat cu Universitatea Craiova, Dumitru a intrat în teren în minutul 67, în timp ce în disputa din UEFA Conference League, cu Şahtior Karagandy, antrenorul Dinu Todoran l-a aruncat în luptă în minutul 87.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.