Antrenorul echipei Leicester City, Craig Shakespeare, a declarat, marţi seară, că este dezamăgit de eliminarea din sferturile Ligii Campionilor, dar mândru de evoluţia jucătorilor săi, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt dezamăgit, dar sunt mândru de evoluţia jucătorilor mei. Cred că am întâlnit o mare echipă a Atletico. Dar sentimentul dominant este dezamăgirea. Atitudinea jucătorilor a fost extraordinară. Am marcat un gol, dar nu am reuşit să ne calificăm. Ştiam ce ne aşteaptă. Atletico este o echipă mare, nu a ajuns în două finale în trei ani din întâmplare. Sper ca jucătorii să-şi mai dorească să joace în Liga Campionilor", a declarat Shakespeare.

Echipa spaniolă Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionior, după ce a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia engleză Leicester City, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

În tur, Atletico Madrid s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Marţi, Atletico a deschis scorul prin Saul Niguez, în minutul 26, Leicester reuşind egalarea prin Jamie Vardy, în minutul 61.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.