Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat, sâmbătă, că Ana Maria Popescu a fost extraordinară în concursul de la Tokyo, la care a obţinut medalia de argint, şi că acest rezultat este valoros ca un aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“S-a ajuns din păcate la această tuşă de aur. O zi extraordinară, o zi în care Ana a fost incredibilă. A tras extraordinar de tare în finală. Din păcate a fost această tuşă care nu ar trebui să existe. Această tuşă a fost a chinezoaicei. Să ne bucurăm, este medalie de argint pentru România. Ana a spart gheaţa şi sperăm ca de mâine să vină şi alte medalii pentru România. Trebuie să înţelegem că nu putem ajunge în acemenea momente fără a avea în spatele nostru muncă, dar nu numai muncă. Ana este vârful muntelui, vârful unui întreg sistem Ea nu putea ajunge singură. Avem nevoie de continuitate, de susţinere. Fiecare zi care ne ajută să ajungem aici este importantă. Este un argint strălucitor cât un aur şi în spate este foarte multă muncă, foarte multă suferinţă, a spus Covaliu la TVR.

El a descris-o pe Popescu în trei cuvinte: “Extraordinară, fantastică, incredibilă”

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sportiva Ana Maria Popescu a fost învinsă în finală la spadă şi a rămas cu medalia de argint la Jocurile Olimpivce de la Tokyo. Popescu a fost învinsă în finală de sportiva chineză Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.