Fotbalistul Thibaut Courtois a declarat, vineri seară, după eliminarea Belgiei în sferturile de finală ale Campionatului European, că şi-a manifestat nemulţumirea în vestiar, unde a spus tot ce avea de spus, informează presa belgiană, care scrie că portarul a avut o altercaţie cu selecţionerul Marc Wilmots, ajungându-se chiar la lovituri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este cea mai mare dezamăgire a carierei mele. Şi am jucat o finală a Ligii Campionilor. (...) Am spus în vestiar ce aveam de spus. Am pus degetul unde trebuia", a afirmat Courtois.

Selecţionerul Marc Wilmots nu a confirmat informaţiile cu privire la altercaţia cu portarul belgian, dar a precizat că înţelege dezamăgirea şi criticile jucătorului. "I-am spus că nu sunt de acord cu el. În primele 25 de minute am jucat bine. Însă ce pot face dacă apoi au toţi o cădere? Nu pot să creez o apărare într-o zi. Dacă aş putea asta ar trebui să îmi schimb meserie şi să devin David Copperfield. Înţeleg dezamăgirea unui jucător, exprimată la cald. El visa să fie campionul Europei. Vreau să calmez lucrurile şi să reflectez", a spus Wilmots.

Naţionala Belgiei a fost învinsă, vineri, la Lille, cu scorul de 3-1, după ce a condus cu 1-0, de selecţionata Ţării Galilor, în sferturile de finală ale Euro-2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.