Portarul reprezentativei României, Costel Pantilimon, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Muntenegru, scor 1-1, că rezultatul nu este mulţumitor, dar a precizat că "tricolorii" au dat dovadă de spirit de echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o repriză a doua energică. Am avut puţin ghinion, mai ales că am avut acest penalti. Rezultatul nu este mulţumitor, dar am dat dovadă de spirit de echipă. Sperăm la calificare. Nu suntem dezamăgiţi de Stanciu, suntem mulţumiţi de cum am jucat. Au fost alte meciuri când Stanciu ne-a adus bucurii", a spus Pantilimon la TVR.

Reprezentativa României a început preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiză, scor 1-1 (0-0), duminică seară, pe Cluj Arena, în compania selecţionatei Muntenegrului, în grupa E de calificare, partidă la care Nicolae Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6.

România a deschis scorul prin Adrian Popa, în minutul 85, Muntenegru reuşind egalarea prin Stevan Jovetici, în minutul 87.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.