Antrenorul Costel Enache a fost numit la conducerea tehnică a echipei din Liga a II-a Petrolul Ploieşti, fiind prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Enache îl înlocuieşte pe Flavius Stoican, care a demisionat în urmă cu o săptămână.

Costel Enache are ca obiectiv promovarea, iar în cazul în care nu o va obţine contractul lui va fi rediscutat la finalul sezonului.

Totodată, preşedintele Marisu Stan a anunţat că va demisiona dacă echipa nu va obţine promovarea în Liga I.

FC Petrolul ocupă locul 8, cu 31 de puncte, după 20 de jocuri. Echipa ploieşteană este la şase puncte de CS Mioveni, de pe locul 2, direct promovabil, şi la zece de liderul UTA. FC Rapid ocupă locul 3, de baraj, cu 35 de puncte.

"Am stat două luni acasă şi sufăr după Liga I şi la Petrolul am găsit un mijloc real şi corect de a ajunge din nou în Liga I. Mi-am asumat un lucru destul de greu, dar realizabil din punctul meu de vedere. Matematica este una alternativă pentru noi în acest moment, statistica şi calculul matematic real nu ne dau şanse extraordinar de mari, dar fotbalul are calculul lui separat şi eu consider că cele şase puncte până la primul loc promovabil pot fi recuperate", a spus noul antrenor.

Costel Enache, 46 de ani, a antrenată ultima dată formaţia AFC Hermannstadt, de care s-a despărţit la 30 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.