Tehnicianul echipei Hermannstadt, Costel Enache, a declarat, vineri, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-2, că Sebastian Colţescu a avut o prestaţie părtinitoare, care i-a avantajat pe oaspeţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Da, tot la Colţescu a fost un meci cu multe cartonaşe: 12 cartonaşe. La Viitorul cu Sepsi. La 12 faulturi au fost opt cartonaşe galbene. Din păcate lucrurile au fost doar într-un sens. Până la intervenţia dânsului lucrurile au stat bine. Multe lucruri interpretate hazardat, n-aveam ce să facem mai mult. Imediat după am încercat să revăd fazele, m-am consultat cu oameni din fotbal. N-a fost penalti, cartonaşul roşu a venit în urma unui henţ clar al lui Creţu. Ar fi trebuit al doilea galben la Creţu. După o eliminare acordată foarte uşor, a venit şi un 11 metri după o simulare. Cu un adversar bun şi în astfel de condiţii este greu să facem faţă”, a spus Enache la Look Sport.

Costel Enache a precizat că simte o adversitate între antrenori şi arbitri: “Lucrurile pe care le greşim le putem corecta. Simt că este o adversitate între noi şi arbitri. Cred că ar fi bine să stăm la o masă împreună, să le transmitem trăirile noastre. Aş vrea să fim un pic mai apropiaţi, mai prieteni şi să nu mai avem adversitatea asta”.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători. Au marcat M. Constantin ’49 (penalti) şi Chamed ’71.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 45+1, când a fost eliminat Cordea, iar în minutul 84 au rămas cu încă un jucător în minus, Dâlbea, care a primit al doilea cartonaş galben.

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.