Fotbalistul Valentin Costache a declarat, sâmbătă seară, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-1, că jucătorii de la CFR Cluj au demonstrat că atunci când sunt un grup unit, nimeni nu îi poate învinge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În a doua repriză s-a văzut că atunci când suntem un grup unit şi tragem toţi în aceeaşi direcţie, nimeni nu ne poate învinge. Ne bucurăm, suntem fericiţi, dar trebuie să mergem şi să câştigăm neapărat la Botoşani, acolo e şi mai greu ca aici. Trebuie să fim echilibraţi, noi nu am mai câştigat de mult timp la Botoşani. Noi trebuie să câştigăm noi, nu să ne uităm ce fac alţii", a declarat Costache la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Baiaram ’11 pentru gazde şi Păun ‘5, ’74 şi Deac ’68 pentru oaspeţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.