Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a anunţat, miercuri, că testele făcute tuturor sportivilor din loturile olimpice care se pregătesc la Izvorani au rezultate negative la Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toţi sportivii şi membrii colectivelor tehnice ale loturilor olimpice ale Romaniei, care se pregatesc în cantonament închis la Complexul Olimpic Sydney 2000, din Izvorani, au fost testaţi în această săptâmână şi toţi au trecut cu bine testul nCOV – RT – PCR (pentru detectarea coronavirusului SARS CoV-2). Rezultatele primite de la Laboratoarele Regina Maria, partenerul COSR pentru testare, au fost negative”, a anunţat COSR.

Au fost testaţi şi membrii personalului medical al complexului sportiv, iar testele au fost negative şi în cazul acestora. Astfel de teste au fost făcute şi pentru angajaţii bazei sportive.

La Izvorani se pregătesc, din 19 mai, mai multe loturi olimpice, între care sportivi din disciplinele gimnastică, nataţie, atletism, lupte, canotaj, canoe, judo etc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.