Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, în conformitate cu poziţia oficială a Comitetului Internaţional Olimpic cu privire la organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a hotărât să continue susţinerea programului de pregătire, calificare şi participare la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 ale tuturor loturilor olimpice de seniori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, în contextul măsurilor impuse de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, de suspendare a cursurilor tuturor unităţilor de învăţământ din România, Comitetul Executiv al COSR a decis să suspende pe durată nedeterminată activitatea Centrelor Naţionale Olimpice pentru Pregătirea Juniorilor şi a sportivilor incluşi în sistemul de Burse Olimpice pentru Juniori, începând cu 20 martie 2020.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că începând de astăzi se instituie starea de urgenţă pe întreg teritoriul României pentru 30 de zile. El a mulţumit medicilor şi personalului medical pentru ”extraordinara dedicare”. Decretul privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României a fost publicat, luni după-amiază, în Monitorul Oficial. În termen de cel mult cinci zile, preşedintele urmează să solicite Parlamentului încuviinţarea măsurii adoptate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.