Clipul de promovare a echipei olimpice a României a fost lansat, vineri, în ziua în care delegaţia ţării noastre ar fi trebuit să defileze la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clipul a fost prezentat pe un ecran uriaş amplasat la stadionul din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000, înaintea Adunarii Generale Ordinare a Comitetului Olimpic si Sportiv Român. Robert Glinţă (înot), Ionela Cozmiuc şi Gianina Beleagă (canotaj), Alin Firfirică (atletism), Gabriela Mărginean şi Ancuţa Stoenescu (baschet), Alexandru Paşcanu (fotbal), Laura Coman (tir sportiv) Alina Vuc (lupte), Marian Drăgulescu (gimnastică) şi Ana Maria Popescu (scrimă) şi-au unit ”imaginea” pentru a spune tuturor că merită să lupţi pentru un vis. Clipul a fost realizat înainte de izbucnirea pandemiei.

Tot vineri, la Izvorani, a fost prezentat echipamentul sportiv al Team România. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.