COSR anunţă, sâmbătă, că la Istanbul, în ultima zi a Adunării Generale EOC deschisă de Thomas Bach, preşedinte CIO, s-a hotărât ca Sesiunea a 53-a a Adunării Generale EOC să se desfăşoare, în perioada 6-7 iunie 2024, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi-a prezentat suportul şi intenţia pentru organizare. Preşedintele EOC Spyros Capralos a anunţat oraşul care va reuni Mişcarea Olimpică Europeană cu mai puţin de două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris. Acesta a mulţumit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru candidatura Bucureştiului-oraş gazdă a Adunării Generale, precizează COSR.

Evenimentul, la care va fi prezent şi preşedintele CIO Thomas Bach, se va desfăşura la Palatul Parlamentului şi Hotel Marriott.

Preşedintele COSR Mihai Covaliu şi secretarul general George Boroi sunt de părere că această organizare reprezintă recunoaşterea rolului activ al COSR în dezvoltarea şi promovarea olimpismului şi a valorilor olimpice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.