Federaţia Română de Fotbal şi staff-ul echipei naţionale dezaprobă atitudinea manifestată de jucătorii şi staff-ul echipei U Craiova 1948 Club Sportiv în materialul video, care prezintă cum patronul grupării Mihai Rotaru şi fotbalistul Nicuşo Bancu scandează trivialităţi la adresa rivalelor Steaua, Rapid şi Dinamo, se arată într-un comunicat al FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Federaţia Română de Fotbal şi staff-ul echipei naţionale dezaprobă total atitudinea manifestată de jucătorii şi staff-ul echipei U Craiova 1948 Club Sportiv în materialul video pe care, suntem convinşi, opinia publică l-a descoperit cu aceeaşi profundă mâhnire. Fotbalist al echipei naţionale de seniori, Nicuşor Bancu are o responsabilitate în plus şi trebuie să constituie permanent atât un exemplu pentru colegii mai tineri, dar şi pentru generaţiile de copii care practică fotbalul. Mesajul pe care îl propune prin acest video este unul împotriva celor mai importante valori ale fotbalului şi contrar regulilor care fundamentează activitatea la loturile reprezentative. El şi toţi ceilalţi membri ai familiei loturilor reprezentative din imagini, fotbalişti şi componenţi ai staff-ului, contribuie la construirea unei imagini străine de performanţă, care nu le onorează prezentul şi viitorul. Respectul faţă de adversarii din competiţie, cu atât mai mult cu cât ei reprezintă coechipieri în cadrul loturilor naţionale, reprezintă un principiu de la care niciun fotbalist nu poate abdica", se arată în comunicat.

Telekom Sport a prezentat o înregistrare video de la petrecerea CSU Craiova de sfârşit de sezon, în care patronul grupării Mihai Rotaru şi fotbalistul Nicuşor Bancu scandează trivialităţi la adresa rivalelor Steaua, Rapid şi Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.