Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, luni, că Lazio este favorită în "dubla" cu FCSB, din 16-imile Ligii Europa, dar a apreciat că formaţia patronată de Gigi Becali poate produce o surpriză, informează telekomsport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O echipă foarte bună, cu jucători extraordinari! O echipă solidă din toate punctele de vedere. E o tragere grea pentru FCSB. Sunt super ofensivi, dar la meciul la care am asistat, cu AS Roma, au fost puşi în dificultate.  Vor fi meciuri diferite. E o echipă super ofensivă, cu jucători foarte buni de la mijloc în sus. Marchează foarte multe goluri şi sunt foarte agresivi. Nu ştiu dacă poate să fie o referinţă meciul văzut de mine, cu AS Roma. Sunt convins că Dică o va studia foarte bine pe Lazio şi va pregăti meciul foarte bine. E un meci Lazio - FCSB. Nu va juca Ştefan Radu singur contra celor de la FCSB. El e un jucător important al lor, dar au un lot extrem de puternic. Lazio e favorită din punctul meu de vedere, dar în anii anteriori FCSB a mai eliminat echipe puternice, deci putem avea speranţe", a declarat Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Formaţia FCSB va întâlni echipa Lazio Roma, în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de luni, de la Nyon. FCSB va disputa meciul tur pe teren propriu, la 15 februarie, returul urmând să se dispute la Roma, în 22 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.