Selecţionerul Cosmin Contra a lăsat să se înţeleagă că va părăsi conducerea tehnică a echipei naţionale a României, după înfrângerea, scor 0-5, cu Spania, în ultimul meci din Grupa F a prelimianriilor Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Decizia a fost luată înainte de meci, dar vi se va comunica când se decide că se poate comunica. O să o aflaţi", a spus Contra. la ProTV.

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia, din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etapa trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.