Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, sâmbătă seară, că după ce Israelul a condus România, scor 1-0, s-a temut că jucătorii se vor prăbuşi, însă este bucuros pentru reacţia "tricolorilor" care s-au impus cu 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am controlat prima repriză, am avut o singură sincopă, dar a fost a noastră. După înscrierea golului, ei au pierdut din viteză, iar noi am avut o reacţie de echipă puternică. Israel e o echipă bună şi felicit băieţii pentru dăruire şi cum au reacţionat după 1-0. Nu este victoria mea, este a jucătorilor, ei intră pe teren. În general România după ce primeşte gol, are tendinţa să piardă, aşa că este un lucru pozitiv că am reuşit să întoarcem scorul. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă caldă, până la urmă e un meci amical. După 1-0 mi-a fost teamă că ne vom prăbuşi, dar mă bucur de reacţia extraordinară a băieţilor", a declarat Cosmin Contra la ProX.

Reprezentativa României a obţinut o victorie în primul meci din 2018, sâmbătă, scor 2-1 cu naţionala Israelului, într-un amical disputat la Netanya, joc la care tricolorii au revenit de la 0-1.

Au marcat Tomer Hemed ’60 pentru gazde şi Stanciu ’63 şi Ţucudean ‘82 pentru România.

La partida de la Netanya, Alexandru Mitriţă, Paul Anton şi Alexandru Cicâldău au debutat în prima reprezentativă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.