Antrenorul dinamovist Cosmin Contra îi acuză pe oficialii FCSB, în special pe Mihai Stoica, managerul general al gazdelor, că au pus presiune arbitri şi asta a dus la penaltiul dictat de Radu Petrescu, în minutul 75.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"(n.r. - dacă a existat o altercaţie cu Mihai Stoica la vestiare) Nu! Vreţi să vorbim despre meci? A fost un meci de fotbal în seara asta, cred eu. Noi nu am avut nervi, nu ştiu de ce au avut cei din partea opusă. Din primul minut, presiune, presiune, presiune, ţipete, ţipete, ţipete. Nu înţeleg de ce, când suntem două echipe care trebuie să jucăm fotbal, suntem două echipe puternice. Ar fi trebuit să le lăsăm să joace fotbal, deoarece ambele echipe au jucători de valoare şi ar fi primat spectatolul înaintea plângerilor care au fost continue din minutul 1 până în minutul 93, care până la urmă au dat rezultate (n.r. - cu privire la gesturile sale către Mihai Stoica) Dacă din minutul 1 ne ridicăm de acolo din tribună şi spunem şi facem şi toată banca se rdică la fiecare fault, la fiecare decizie a arbitrului, nu lăsăm arbitrul să-şi facă treaba cum trebuie. Până la urmă presiunea care a fost făcută din minutul 1 a dat roade. Ce să facem? Asta este! Eu vreau să vorbesc de echipa mea şi vreau să vorbesc de felul în care au jucat băieţii, au revenit de la 2-0, ceea ce cred eu a fost destul de greu, pentru că le-am făcut cadou două goluri. E inadmisibil să primim gol din fază fixă. Din momentul ăla cred că Dinamo a preluat controlul meciului, am dominat copios echipa Stelei, am revenid de la 2-0, am avut ocazii să facem 3-2 şi venit acea fază în care nu ştiu de ce... Dar las experţii să vorbească. Păcat că munca unor jucători este ştirbită de o greşeală, neintenţionată cred eu. Arbitrul de centru a arătat lovitură de poartă şi tuşierul a dictat penalti. Dar se întâmplă în fotbal. Sunt fericit de ceea ce am văzut la jocul echipei, după 2-0 am dominat. Acum, trebuie să ne ridicăm. Avem două săptămâni în care să ne pregătim, după care vine liderul, o echipă foarte bună şi cred că după două înfrângeri trebuie să începem să câştigăm. Eu cred că victoria noastră era un rezultat echitabil. După cum a decurs jocul, eu cred că ar fi trebuit să fi o singură învingătoare în seara asta. Sunt sigur că nu au stat în aceste zile cu covid (n.r. - jucătorii FCSB). Sunt sigur că au făcut antrenemante, sunt diferite forme de a face antrenament şi de a te menţine în formă. Eşti asimptomatic şi poţi să faci antrenament ca să poţi să menţii forma fizică. Cred că 7-8 zile nu îţi ia din capacitatea fizică. La început de joc au avut agresivitate, au profitat de greşelile noastre şi au condus cu 2-0. Dar eu cred că am reacţional foarte bine. Le cer iertare fanilor pentru că nu am reuşit să le oferim o victorie în seara asta, mi-aş fi dorit să-i dedic această victorie lui Cătălin Hâldan, nu am putut, sper să o putem face la următorul meci", a declarat Contra, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.