Tehnicianul dinamovist Cosmin Contra a declarat, miercuri, că speră ca echipa bucureşteană să “spele” la meciul cu Astra Giurgiu ruşinea eşecului din confruntarea cu Sepsi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După o evoluţie foarte ştearsă a echipei, la Sepsi, avem posibilitatea să spălăm această imagine şi să câştigăm trei puncte după patru meciuri. În trei dintre ele n-am meritat să pierdem, dar în cel de la Sepsi am meritat. Vineri băieţii au posibilitatea să spele această ruşine pe care cred că toţi dinamoviştii au simţit-o la meciul cu Sepsi şi să începem să avem şi noi un pic de încredere că putem să ajungem acolo unde trebuie să ajungem. Este un meci pentru evitarea retrogradării, dacă ne uităm la clasament. Cei de la Astra vin cu un pic mai mult moral decât noim, dar am încredere că băieţii vor avea o evoluţie bună şi cred că vom câştiga cele trei puncte”, a spus Contra.

El a precizat că pentru el au trecut foarte greu zilele de după eşecul cu Sepsi (scor 0-2), dar va lupta până la capăt pentru echipă: “Pentru mine au trecut foarte greu pentru că nu am găsit o explicaţie pentru evoluţia foarte slabă. Am arătat ca o echipă debusolată, care după primirea golului a uitat să joace fotbal. (...) Cred că băieţii vor avea această dorinţă, sunt conştienţi că trebuie să facă un pas înainte. Ne gândim la schimbări, toată săptămâna ne-am gândit şi sperăm să găsim formula ideală pentru a aduce prima victorie. Nu este uşor. Avem jucători buni, dar încă nu avem o echipă sudată, nu avem automatisme de joc, acest lucru se face în timp. Avem nevoie de rezultat înaintea jocului frumos. Eu încerc să ajung la jucători, nu este o situaţie uşoară în momentul de faţă la Dinamo, dar cine mă cunoaşte ştie că voi lupta până la capăt ca să scot această echipă. Sunt într-o meserie în care antrenorul după fiecare etapă e pasibil să-şi facă bagajele. Din punctul meu de vedere eu am făcut tot ce a depins de mine pentru ca echipa să joace bine. Voi face tot ce depinde de mine ca să schimb situaţia şi în cel mai scurt timp să avem rezultate pozitive”.

Echipa Dinamo va juca, vineri, pe Arena Naţională, de la ora 21.00, cu Astra Giurgiu, în etapa a noua a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.