Selecţionerul Comin Contra a răguşit la primul meci pe banca tehnică a echipei naţionale. El a afirmat, după victoria, scor 3-1, cu Kazahstan, că a încercat să le imprime agresivitate jucătorilor "tricolori" şi că este mulţumit de evoluţia lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut emoţii, ca la orice debut, ca antrenor sau pe orice funcţie. Mă bucur pentru băieţi că au înţeles că este un nou început. Am încercat în aceste două zile în care am fost împreună să le dau din agresivitate şi în multe momente am reuşit. Budescu era într-o formă bună şi eu cred că merita să joace, l-am simţit bine şi la antrenamente, mă bucur pentru el. El trebuia să bată penaltiul. Le-am  transmis jucătorilor să avem atitudine, să jucăm fotbal, agresivitate, să stăm cât mai mutl în jumătatea adversarilor. Dacă vom continua aşa şi ne vom îmbuntăţi un pic aceste momente de relaxare, cred că suntem pe drumul cel bun. Sunt mulţumit azi. În Danemarca mergem să jucăm bine şi sper să facem un joc bun. Poate răzbunăm acea generaţie după mult timp, îmi doresc asta, făceam parte din acea generaţie şi ştiu ce a însemnat acel eşec în Danemarca.", a declarat Contra, la TVR.

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia.

Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Kşeru '73, respectiv Turizbek '83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.