Preşedintele clubului italian FC Pro Vercelli 1892 (Serie C) a anunţat, luni, că echipa sa nu va mai disputa niciun meci până când epidemia de coronavirus nu va dispărea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este prea periculos şi iresponsabil să continuăm aşa. Nu vreau să-mi asum riscul de a pune în pericol sănătatea băieţilor, a prietenilor lor, familiilor şi cunoscuţilor lor.  Meciurile şi antrenamentele cu 25 sau 30 de jucători sunt periculoase şi nu pot fi organizate în condiţii optime de siguranţă", a declarat preşedintele clubului, Massimo Secondo.

Totuşi, jucătorii de la FC Pro Vercelli 1892 vor continua să se antreneze "singuri sau în grupuri de maxim patru", pentru a fi pregătiţi la finalul epidemiei.

"Dacă trebuie să pierdem meciurile la masa verde, le vom pierde fără probleme. Siguranţa oamenilor este înainte de toate", a mai spus Secondo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.