Federaţia de Tenis din SUA (USTA) a anunţat, marţi, că o persoană “din mediul controlat” al Western & Southern Open şi US Open, a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O persoană (nu este jucător) a fost testată pozitiv cu Covid-19 în mediul controlat la Western & Southern Open şi US Open. Persoana respectivă este asimptomatică”, se arată în comunicatul USTA.

Persoana testată pozitiv se va izola pentru cel puţin zece zile.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În plus, a început ancheta epidemiologică pentru a se stabili dacă este necesar pentru ca cineva să intre în carantină pentru 14 zile.

Acesta este primul rezultat pozitiv după 1.400 de teste făcute până acum începând din data de 13 august, a precizat USTA.

Turneul de la Cincinnati, mutat la New York, începe în această săptămână, iar US Open va începe la 31 august.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.