Doi jucători ai echipei de baschet Los Angeles Lakers au fost testaţi pozitiv cu noul virsus Sars-CoV-2, a anunţat, joi, gruparea din California, fără a le face publice numele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au fost plasaţi în carantină, sub supraveghere medicală.

Lakers a decis ca toţi jucătorii să fie testaţi după meciul cu Brooklin Nets, din 10 martie. Patru jucători de la Nets au contractat virusul.

Şi Boston Celtics are un jucător infectat, dar nu i-a menţionat numele. Gruparea din Massachussetts a precizat că jucătorul este asimptomatic şi a fost plasat în carantină.

Însă Marcus Smart a anunţat el pe Twitter că este sportivul cu coronavirus de la Celtics.

Philadelphia 76ers a anunţat, joi, trei cazuri de coronavirus în rândul membrilor clubului, de asemenea fără a oferi numele acestor persoane infectate, care au fost izolate.

Rudy Gobert (Utah Jazz) a fost primul jucător infectat cu coronavirus şi, după ce testul său a ieşit pozitiv, campionatul NBA a fost suspendat, la 11 martie.

Şi Donovan Mitchell (Utah Jazz) şi Christian Wood (Detroit Pistons) au contractat boala Covid-19.

Marţi, Brooklyn Nets a anunţat că patru jucători, între care Kevin Durant, au fost testaţi pozitiv cu Sars-CoV-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.