Sportiva franceză Alize Cornet a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 7-6 (4), de jucătoarea cehă Barbora Strycova, în al patrulea meci al finalei Fed Cup, de la Strasbourg, astfel că scorul general al întâlnirii este 2-2 şi câştigătoarea trofeului se va decide la dublu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, erau programate să dispute acest meci Kristina Mladenovic (Franţa) şi Petra Kvitova (Cehia).

În primul meci de duminică, jucătoarea franceză Caroline Garcia a învins-o, scor 6-3, 3-6, 6-3, pe sportiva cehă Karolina Pliskova.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sâmbătă, Garcia s-a impus cu scorul de 7-6 (6), 6-3, în faţa Petrei Kvitova, după ce Karolina Pliskova a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 16-14, pe Kristina Mladenovic.

În ultimul meci se vor întâlni perechile Caroline Garcia/Kristina Mladenovic (Franţa) şi Karolina Pliskova/Barbora Strycova (Cehia).

Cehia este deţinătoarea trofeului şi are şansa de a câştiga Fed Cup pentru a zecea oară. Franţa s-a impus în această competiţie de două ori, în 1997 şi în 2003.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.