Fostul selecţioner Cornel Dinu a declarat, marţi, că meciul dintre naţionalele României şi Rusiei a fost jalnic şi o demonstraţie cum nu trebuie jucat fotbalul, el adăugând că antrenorul Christoph Daum a făcut "nişte schimbări în premieră în fotbalul mobdial" şi îşi bate joc de români "ca un continuator al baronului Munchausen".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinu a menţionat, la Dolce Sport, că României nu îi trebuia un selecţioner străin, ci unul român şi cu experienţă de antrenor al unei naţionale.

"Un meci jalnic, o demonstraţie cum nu trebuie jucat fotbalul de ambele părţi. Am asistat la nişte schimbări în premieră în fotbalul mondial. Nu se schimbă niciodată stoperul în minutul 90. A intrat Ţîru care a greşit la acel gol. Meciul a fost mai mult o aruncare de minge de la unii la alţii. Timpul trece, Daum va avea în CV că a antrenat o echipă naţională, îşi ia banii în continuare şi îşi bate joc ca un continuator al baronului Munchausen de noi. Nu ne trebuia sub nicio formă un antrenor străin, ci un antrenor român şi un om care să mai fi fost selecţioner", spus Cornel Dinu.

Dinu a precizat că nu ştie dacă îşi avea rostul acest meci cu Rusia. "Rusia este jalnică. Nu este un test edificator din niciun punct de vedere. (...) Lucrurile dovedesc fără tăgadă că Daum nu are capacitatea de a selecţiona jucători şi bâjbâie în continuare", a adăugat fostul tehnician.

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi, cu scorul de 1-0 (0-0), de naţionala Rusiei, într-un meci amical disputat pe Ahmat Arena din Groznîi, partidă la care golul a fost marcat în minutul 90+3, dintr-o poziţie de ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.