Echipa italiană Genoa a învins miercuri, pe teren propriu, după prelungiri, scor 2-1, formaţia Reggiana, în 16-imile de finală din Coppa Italia. Românul George Puşcaş a oferit un assist la primul gol al gazdelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul genovezilor, Alberto Gilardino, a început meciul de cupă cu Reggiana titularizându-l pe George Puşcaş în atac şi ţinându-l pe banca rezervelor pe Radu Drăguşin.

Într-o primă repriză în care nu au fost multe faze de poartă, oaspeţii au deschis scorul în minutul 37, când a înscris Muhamed Djamanca. Genoa a egalat în minutul 53, prin Ridgeciano Haps, la o pasă a lui George Puşcaş. Radu Drăguşin a intrat şi el pe teren, în minutul 55, apoi Puşcaş şi-a încercat tirul la poartă, în minutul 64, şi a ieşit de pe teren în minutul 77, iar cele 90 de minute s-au încheiat la egalitate. S-a intrat în cele două reprize regulamentare de prelungiri, gazdele reuşind să marcheze în minutul 99 golul victoriei, autor fiind islandezul Albert Gudmundsson. Genoa s-a impus astfel cu scorul de 2-1, iar în optimile de finală se va înfrunta cu Lazio Roma, la 5 decembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.