Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Juventus Bucureşti, scor 3-0, că victoria dinamoviştilor este meritată, el precizând însă că nu a fost un joc uşor, având în vedere intensitatea adversarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu ştii ce formă ai la început de sezon. Echipele nou-promovate au o intensitate bună. A fost o echipă bine aşezată. Dar contează rezultatul şi că am luat trei puncte. Contează că am jucat fotbalul pe care vreau să-l văd mai mult. Am făcut şi greşeli, dar aşa e la început de sezon. Cred că a fost o victorie meritată a noastră. Acum trebuie să ne pregătim pentru următoarea etapă şi sper să ajungem la meciul de Europa League cu două victorii. Nu este uşor să joci împotriva unei echipe care are intensitatea pe care a avut-o Juventus Bucureşti. Au fost aşezaţi bine, au fost foarte agresivi, au făcut în multe minute un pressing prin care nu ne-au lăsat să jucăm aşa cum ne-am dorit”, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Juventus Bucureşti, într-un meci din prima etapă a ediţiei 2017/2018 a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La partida disputată la Ploieşti au marcat Rivaldinho '32, Nascimento '66 şi Nedelcearu '90+3. În minutul 53, de la Juventus Bucureşti a fost eliminat Mihăescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.