Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat sâmbătă seară, după calificarea în optimile de finală ale Cupei României, că îl face fericit modul în care jucătorii săi au câştigat ultimele două meciuri şi că fotbaliştii au dat dovadă de caracter. Contra a precizat că a fost naiv crezând în proiectul de la Dinamo şi că nu a primit niciun ban de aproape 100 de zile, dar indiferent ce se va întâmpla din punctul său de vedere există cale de înţelegere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Era o chestiune de timp până să înceapă lucrurile să funcţioneze. Vreau să îmi felicit jucătorii, în situaţia din momentul de faţă la echipă să câştigi două meciuri în maniera în care am făcut-o mă face să fiu foarte fericit şi să le mulţumesc din suflet pentru ce au făcut în ultimele două meciuri. Ştiu că le e greu să se antreneze, să vină să joace, dar uite că dau dovadă de caracter după ce multă lume i-a blamat. Echipa arată foarte bine din toate punctele de vedere. Am avut în afară de cele două goluri şi ocazii, am fpst agresivi, nu ne-am oprit cu 2-0. Per ansamblu o victorie meritată. Mă bucur că au început să dea goluri şi că e al doilea meci consecutiv în care un primim gol. Jucăm pentru ei, pentru suporteri. Au venit aseară după antrenament să vorbească cu băieţii şi contează să-i motiveze în situaţia asta grea şi victoriile pe care le obţinem sunt şi pentru ei”, a spus Contra la Digi Sport.

În ceea ce priveşte situaţia sa la Dinamo, Cosmin Contra a declarat că indiferent de ce se va întâmpla, întotdeauna există o cale de înţelegere. “Din punctul meu de vedere întotdeauna există cale de înţelegere. Dacă voi pleca... Întotdeauna voi fi dispus să ajung la o înţelegere. Ce am trăit în ultimele luni nu doresc nici unui antrenor şi nu-mi convine că am fost naiv şi am crezut că va fi un proiect şi mi-aş dorit ca în ceasul al 12-lea să se întâmple ce mi s-a promis. Nu vreau să plec de aici după 97 de zile în care nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii. Indiferent ce se va întâmpla întotdeauna există cale de înţelegere. Mâine o zi de pauză, jucăm vineri şi singur vom programa antrenament luni dimineaţă. Vom vedea ce se bva întâmpla. Aştept, telefonul e deschis la orice oră şi directorul psortiv e aici pe hol, dacă vrea să îmi transmită ceva îl aştept cu drag”.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Viitorul, în 16-imile de finală ale Cupei României, obţinând astfel calificarea în optimile competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.