Fundaşul Nicuşor Bancu, jucător convocat iniţial de Cosmin Contra, a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi în partida disputată de Universitatea Craiova cu FC Voluntari şi, în urma investigaţiilor medicale de sâmbătă, s-a stabilit că nu va fi apt pentru meciurile echipei naţionale cu Spania şi Malta, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În locul lui Bancu a fost convocat Florin Ştefan (23 ani), jucătorul formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Ştefan devine al şaptelea fotbalist din lotul Euro U21 prezent la turneul final din această vară pe care se bazează Cosmin Contra pentru Spania şi Malta, alături de Ionuţ Radu, George Puşcaş, Ianis Hagi, Ionuţ Nedelcearu, Adrian Rus şi Alexandru Cicâldău. Totodată, el este al treilea jucător de la această acţiune convocat în premieră, după Adrian Păun şi Mihai Bordeianu (ambii CFR Cluj).

Naţionala României va întâlni Spania, la 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti. Partida tricolorlor cu Malta se va disputa în 8 septembrie, de la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.