Echipa croată Dinamo Zagreb a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa spaniolă Betis Sevilla, în manşa secundă a play-off-ului din Conference League. Dinamo s-a calificat în optimi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo Zagreb a trimis în bară, în minutul 22, prin Petkovic, iar croaţii au fost, în general, mai periculoşi în faşa porţii spaniole. Însă scorul l-au deschis oaspeţii, prin Cedric Bakambu, în minutul 38. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 59, prin japonezul Takuro Kaneko. Betis a cerut penalti în minutul 77, la faultul lui Hoxha asupra lui Bellerin, dar arbitrajul video a refuzat să acorde penalti, iar Dinamo Zagreb s-a calificat în optimi după 1-1 acasă şi 2-1 scor cumulat.

Ludogoreţ a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Servette Geneva şi elveţienii s-au calificat pentru optimi cu 1-0 la general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.