Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins joi seara formaţia israeliană Beitar Ierusalim, în deplasare, scor 4-1, şi s-a calificat în turul următor din Conference League. În turul al treilea s-a calificat şi Adrian Mutu cu azerii de la Neftchi Baku, după victoria cu 2-0 în faţa lui Zeljeznicar Sarajevo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răzvan Lucescu, antrenorul român al echipei PAOK Salonic, şi-a ţinut promisiunea şi grecii s-au impus în deplasare cu 4-1, la Ierusalim, cu Beitar. Pe Teddy Stadium, Gotliv a deschis scorul pentru PAOK cu un autogol în minutul 12. Brandon a făcut 2-0 în minutul 45+1. Chiar dacă Friday a redus din diferenţă, în minutul 45+7, PAOK a mai marcat de două ori prin autogolul lui Thomas (min. 90+2) şi reuşita lui Konstantelias (min. 90+6). PAOK s-a impus cu 4-1 şi se califică mai departe.

Neftchi a dominat meciul de la Baku şi a marcat de două ori, prin Saief (min. 20) şi Eddy (min. 68). Cum în prima manşă, în Bosnia, scorul a fost egal, 2-2, Neftchi şi Adrian Mutu merg în turul al treilea preliminar cu 4-2 scor cumulat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.