După eşuarea tratativelor cu antrenorul italian Carlo Ancelotti, Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) are o nouă ţintă: Dorival Junior, tehnicianul de la FC Sao Paulo, a anunţat vineri RMC Sport citând surse din presa braziliană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reinstalat joi în fruntea CBF, după un ordin emis de ministrul Curţii Supreme Federale din Brazilia, Ednaldo Rodrigues şi-a stabilit ca prioritate aducerea unui nou selecţioner pentru selecţionata auriverde.

După ce varianta Carlo Ancelotti a căzut, italianul prelungindu-şi contractul cu Real Madrid până în anul 2026, conducerea CBF s-a orientat către alte nume de antrenori, printre acestea aflându-se şi cel al portughezului Jose Mourinho, actualul principal al echipei italiene AS Roma. În cele din urmă, Ednaldo Rodrigues a optat pentru începerea negocierilor cu Dorival Junior, antrenorul echipei FC Sao Paulo.

Dacă va accepta postul de selecţioner al Braziliei, Dorival Junior va trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte relaţia cu actuala echipă, de care este legat prin contract până în decembrie 2024. CBF l-a contactat deja pe preţedintele clubului paulista pentru a discuta variantele posibile: Dorival Junior să antreneze în paralel Brazilia şi echipa de club, sau să se dedice muncii de selecţioner, părăsind pe FC Sao Paulo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.