Potrivit radioului catalan Rac 1, conducerea FC Barcelona nu-l va păstra pe antrenorul olandez Ronald Koeman în sezonul viitor. O hotărâre luată la în proporţie de 99 la sută, conform sursei citate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată în ciuda unei întâlniri care a avut loc, joi, într-un restaurant din Barcelona, ​​unde cele două părţi au părut că se înţeleg bine.

Doar faptul că gruparea nu ar găsi o alternativă potrivită în locul lui Koeman i-ar salva postul antrenorului olandez.

Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, nu l-a avut pe Koeman în preferinţele sale, iar rezultatele din ultimele jocuri, care au costat titlul în LaLiga, după ce echipa reuşise o revenire spectaculoasă în luptă, cântăresc greu în defavoarea tehnicianului.

Barcelona a înregistrat o serie de eşecuri suprinzătoare în ultima perioadă şi cel de duminică, de pe teren propriu, scor 1-2, cu Celta Vigo, în penultima etapă, a pus capăt defintiv speranţelor la titlu ale catalanilor.

Barca este pe locul 3, cu 76 de puncte, şi există o posibilitate, cel puţin teoretică, să piardă poziţia pe podium. Totuşi, acest lucrur este puţin probabil, ţinând cont că în ultima etapă catalanii se deplasează la Eibar, ultima clasată şi deja retrogradată.

FC Sevilla, de pe locul 4, are 74 de puncte şi joacă acasă cu Alaves.

Titlul în acest sezon este o afacere a rivalilor din Capitală ai Barcelonei, Atletico şi Real Madrid. Prima formaţie are 83 de puncte şi joacă, duminică, în ultimul act, la Valladolid, iar Real, locul 2, cu 81 de puncte, o primeşte acasă pe Villarreal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.