Patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, directorul general Adrian Mutu şi alţi conducători dinamovişti au fost împiedicaţi de reprezentanţi ai asociaţiei controlate de Nicolae Badea să intre la lojele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, la meciul de luni, cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a IV-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit digisport.ro, Negoiţă şi alţi conducători dinamovişti au văzut meciul de la Tribuna I şi de la Sectorul 0, deşi o lojă a fost deschisă cu puţin timp înaintea meciului. Mutu a dorit iniţial să urmărească partida de pe marginea terenului, dar a renunţat la un moment dat şi a urcat şi el la Tribuna I.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra şi a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I.

FC Dinamo 1948, patronată de Ionuţ Negoiţă, şi asociaţia controlată de Nicolae Badea, care are dreptul de folosire a Stadionului Dinamo, se află în conflict, din cauza faptului că ACS FC Dinamo se opune modernizării arenei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.