Condiţiile în care Arturo Vidal a fost infectat cu Covid-19 vor fi anchetate de autorităţile chiliene, deoarece fotbalistul, spitalizat, este bănuit că a încălcat regulile sanitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul a fost testat pozitiv cu coronavirus şi spitalizat luni. El nu va evolua în meciul cu Argentina, din preliminariile CM-2022, prevăzut joi.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Paula Daza, a afirmat, marţi, că Vidal trebuie să respecte normele sanitare, "la fel ca orice persoană care intră în ţară".

Jucătorul nu ar fi respectat protocolul sanitar care permite sportivilor să plece de la casele lor pentru a se antrena sau a merge la medic.

El s-ar fi dus la curse de cai, apoi la un restaurant de lux, unde s-a fotografiat cu personalul, fără mască, potrivit presei.

Vidal a declarat pe reţelele de socializare că a fost contamiat de "un prieten".


 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.