Comitetul Executiv al UEFA nu a luat, în şedinţa de vineri, decizia de a sancţiona din punct de vedere sportiv cele 12 cluburi care au iniţiat Superliga europeană, proiect care a stârnit reacţii dure în ultimele zile şi din care între timp s-au retras majoritatea echipelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEFA a făcut pe site-ul oficial o precizare scurtă cu privire la discutarea subiectului Superliga europeană în Comitetul Executiv: “Comitetul Executiv a fost informat cu privire la cele mai recente evoluţii legate de aşa-zisa ‘Super Ligă’, inclusiv opţiunile disponibile UEFA şi paşii pe care îi ia în considerare”.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, două din Italia, AC Milan şi Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Superliga europeană, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. Dintre fondatori, au mai rămas trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.