Comitetul Executiv al FRF a aprobat, duminică, cu unanimitate de voturi „Implementation of the VAR System in Romanian Top Competitions” şi bugetul acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost aprobată contribuţia financiară a FRF pentru acest proiect, aproximativ 280.000 de euro. Menţionez că contractul a fost agreat de cele trei părţi semnatare – FRF, LPF şi deţinătorul de drepturi TV, EAD. FRF şi LPF au semnat deja acest contract, astfel încât mâine sau poimâine aşteptăm semnarea contractului şi din partea deţinătorului de drepturi TV. Pe 5 iulie ar trebui să înceapă pregătitrea arbitrilor”, a explicat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

El a precizat că se aşteaptă venirea în România a simulatoarelor, care, conform contractului, “urmează să fie puse la dispoziţie chiar de deţinătorul de drepturi TV”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.