Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat, vineri, noul protocol care reglementează desfăşurarea competiţiilor fotbalistice în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actualizarea documentului vine ca urmare a modificării şi completării ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii.

Potirvit frf.ro, modificările sunt în ceea ce priveşte numărul de persoane ce vor avea acces în Zona 1 şi Zona 2. Astfel, în Zona 1, la nivelul terenului de joc, numărul a crescut de la 80 la 120, iar în Zona 2 a ajuns la 130 de persoane de la 100, cât era înainte.

De asemenea, în ceea ce priveşte mass-media, numărul fotografilor a crescut de la 5 la 16, iar numărul jurnaliştilor cu acces la masa presei s-a dublat, ajungând la 20.

Noul protocol pentru desfăşurarea competiţiilor a putut fi aprobat doar după publicarea în Monitorul Oficial a ordinelor comune ale ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.