Atacantul Florinel Coman consideră că FCSB şi-a revenit la forma din trecut, după ce a reuşit rezultate foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat, 0-0, cu CFR Cluj, 1-0, cu CSU Craiova şi 2-1 cu FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un meci greu, jucători cu experienţă, cred că puteam să câştigăm, mai ales că am avut acea ocazie în minutul 90. Nu cred că Pintilii va renunţa, este o accidentare, dar nu aşa gravă şi speră că-l vom vedea pe teren la următoarele meciuri. Au venit să joace fotbal, prima repriză am jucat mai bine, am pasat, chiar dacă nu ne-am creat aşa multe ocazii, cred că am controlat jocul. Trebuie să luăm cupa mai în serios faţă de anul trecut, mergem să câştigăm, cred eu că suntem pe o linie foarte bună şi în campionat, cred că ne-am pus cum eram înainte, ne-am revenit şi am făcut ultimele trei meciuri foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat", a declarat Coman.

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.