Antreprenorul Shilen Patel, cu reşedinţa în Florida, şi tatăl său, Kiran C. Patel, au achiziţionat o participaţie de 87,8% la West Bromwich Albion, a anunţat miercuri clubul englez de ligă secundă, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Achiziţia a fost aprobată luna aceasta de către EFL.

Shilen Patel, care este, de asemenea, acţionar minoritar la clubul italian Bologna din Serie A, a fost numit preşedinte al West Brom.

"Ziua de astăzi marchează începutul unui proiect incitant pentru ca clubul să îşi recâştige statutul de prezenţă constantă în Premier League", a afirmat Patel într-un comunicat.

West Brom, care a câştigat singurul său titlu în prima ligă engleză în 1920 şi a ridicat trofeul FA Cup pentru a cincea oară în 1968, a retrogradat din Premier League în 2020-21, la un an după ce a promovat.

"Succesul nu apare peste noapte, dar ambiţia mea este să mă bazez pe atuurile actuale şi pe cele istorice ale clubului", a adăugat Patel.

Aflată pe locul cinci în Championship, West Brom joacă vineri, acasă, cu echipa Coventry City.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.