FC Petrolul Ploieşti a precizat, sâmbătă seară, într-un comunicat, că nu are calitate procesuală în nicio cauză penală. Gruparea a făcut această precizare după ce presa sportivă a scris că unul dintre oficialii Petrolului ar fi încercat să mituiască un arbitru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ca urmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la faptul că Direcţia Generală Anticorupţie a iniţiat o investigaţie pentru presupuse fapte penale ale unui reprezentant al clubului nostru, dorim să precizăm urmatoarele: FC Petrolul Ploieşti nu are calitate procesuală în nicio cauza penală şi înţelege respectarea caracterului nepublic a actiunii demarate de autorităţile române. Clubul tratează cu maximă seriozitate această situaţie şi va depune toate eforturile pentru aflarea adevarului”, este comunicatul FC Petrolul.

Gsp.ro a notat, sâmbătă, că un oficial din Liga 2 a încercat să mituiască un arbitru înaintea unui meci şi că persoana în cauză ar fi Mihai Dogaru, manager general al Veolia şi membru în CA al FC Petrolul. El ar fi promis 5.000 de euro arbitrului care ar fi trebuit să conducă meciul dintre CS Mioveni şi Aerostar Bacău.

Digisport.ro scrie că oficialul grupării prahovene ar fi fost prins în flagrant de procurori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.