Directorul sportiv al clubului Bayer Leverkusen, Simon Rolfes, s-a declarat încrezător, sâmbătă, că Bundesliga se va relua în această lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liga germană spera că guvernul va lua o decizie la 30 aprilie, dar problema a fost amânattă pentru următoarea reuniune, din data de 6 mai.

“Cel mai important a fost că am avut o reacţie bună din partea politicienilor în privinţa concepţiiloe noastre despre meciurile fără spectatori. Cei din guvern cred că o putem face. Săptămâna viitoare vom vedea ce decizii se vor lua. Nu ştiu exact când, dar sperăm să jucăm în mai, nu ştiu dacă la jumătatea lunii sau la sfârşit”, a afirmat Rolfes, potrivit bbc.com.

Sezonul trebuie să se termine în Germania până la 30 iunie, din cauza contractelor cu sponsorii şi televiziunile, iar săptămâna trecută liga a anunţat că o revenire la 9 mai este posibilă. Însă data de 16 mai sau cea de 23 mai sunt considerate mai realiste.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.