Preşedintele clubului Deportivo La Coruna, Tino Fernandez, a declarat, marţi, că atacantul Florin Andone va părăsi probabil în această vară gruparea galiciană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că Andone nu va continua, dar nu ştiu, nu ne-a spus nimic", a declarat Fernandez, pentru La Voz de Galicia.

Potrivit EFE, clauza de reziliere a jucătorului român a scăzut de la peste 20 de milioane de euro la numai şase milioane de euro, odată cu retrogradarea echipei în liga a doua. Deportivo La Coruna a refuzat atât vara trecută, cât şi în iarnă oferte de transfer pentru Andone, în jurul sumei de 15 milioane de euro.

În acest sezon, Andone a marcat şapte goluri în 29 de partide jucate pentru La Coruna în LaLiga, 16 ca titular, performanţe inferioare sezonului trecut, când internaţionalul român a înscris 12 goluri în 37 de meciuri disputate, 32 ca titular.

În vârstă de 25 de ani, Andone a venit pe Riazor în vara anului 2016, de la Cordoba. Depor a plătit atunci 4,7 milioane de euro pentru fotbalist, dar Cordoba deţine 30 la sută din drepturile federative ale românului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.