Tehnicianul formaţiei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat, joi seară, este fericit pentru jucătorii săi după calificarea în finala Cupei României. El se bucură că se va întâlni în finală cu Astra Giurgiu, echipa lui Marius Şumudică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericit, dar mai mult pentru băieţi. Ştiu cât au muncit în aceste zile, a fost tensiune mare. La pauză am reglat ce nu a mers în prima repriză. Abia aştept să mă revăd cu unul dintre cei mai buni antrenori romîni şi una dintre cele mai bune echipe. Aştept revederea, mereu e plăcut cu Şumi, sper să fie un meci interesant, spectaculos, cred că va fi un meci disputat", a declarat Niculescu la Digisport..

Formaţia FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, miercuri, pe stadionul din Chiajna, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. În tur, FC Voluntari s-a impus, scor 1-0. În finală, FC Voluntari va întâlni Astra Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.