Tehnicianul Claudiu Niculescu a declarat, vineri seară, că se consideră principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei FC Voluntari din ultima perioadă, subliniind că ia în calcul şi posibilitatea de a fi demis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu e o întâmplare ce s-a întâmplat azi. Am făcut atâtea cadouri. Au fost greşeli mari, care ne-au costat. Practic, la multe acţiuni, le-am dat lor mingea. urmează două meciuri extrem de importante, cu Chiajna şi Juventus, meciuri ce trebuie câştigate. Arătăm jalnic în multe momente ale meciurilor. Este a doua umilinţă pe care o trăiesc în cele două luni de zile de când a început campionatul. La pauză trebuia să fac vreo 7-8 schimbări, trebuia să forţăm în atac, dar am început doar cu un gol. Eu sunt principalul vinovat şi cred că aş putea fi demis. O să am o discuţie cu conducerea clubului, dacă se consideră că e o problemă, oricum le mulţumesc că mi-au dat şansa asta", a declarat Niculescu la Digisport.

Echipa Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (3-0), formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Daniel Popa '22, '46, Balaur '32 (autogol) şi Katsikas '39 pentru Dinamo, respectiv Voicu '76 şi Balaur '84 pentru FC Voluntari.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.