Antrenorul FC Dinamo, Claudiu Niculescu, a declarat, marţi, după primul meci pe banca echipei bucureştene, că este foarte aproape să-l convingă pe internaţionalul Gicu Grozav să vină la formaţia "alb-roşie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit cu Gicu astăzi. L-am sunat eu, astăzi de dimineaţă. Şi-a exprimat dorinţa să vină alături de noi. Cred că mai rămân de pus la punct în zilele următoare câteva mici detalii. Eu îmi doresc foarte mult şi cred că în zilele următoare se va rezolva acest lucru", a declarat antrenorul dinamovist, la Digi Sport.

Niculescu a precizat că se bucură de faptul că Dan Nistor a avut o atitudine bună şi a tras echipa după el.

"Mă bucur pentru el. Nu am am discutat cu el despre ceea ce a fost în urmă, nu mă interesează problemele pe care le-a avut. Am avut o discuţie cu el, şi ieri şi astăzi, este unul dintre cei mai buni jucători din Liga I în acest moment, este căpitanul echipei şi va trebui să tragă echipa după el. Mă bucur nu că a marcat două goluri. Ştiu calitatea lui. Mă bucură atitudinea pe care a avut-o în această seară, a tras echipa după el", a spus Niculescu. 

Dinamo s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, la Galaţi, cu scorul de 3-1 (2-1), ultima clasată din Liga a II-a, Dacia Unirea Brăila. Au marcat: Ricardo Grigore '6, Nistor '8 şi '71 / Maxin 21

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.