Atacantul argentinian Lionel Messi de la FC Barcelona a câştigat ancheta pentru Balonul de Aur, cu 446 de puncte, urmat de fundaşul olandezul Virgil Van Dijk de la FC Liverpool, cu 382 de puncte, şi de atacantul egiptean Mohamed Salah, tot de la FC Liverpool, cu 179 de puncte, potrivit unui clasament dezvăluit pe reţelele de socializare, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

France Football va decerna, luni, Balonul de Aur, trofeu care recompensează cei mai buni fotbalişti din lume în 2019, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Teatrul Châtelet din Paris.

 

După ce anul trecut ceremonia a fost organizată la Grand Palais şi trofeul i-a revenit lui Luka Modrici, în acest an premianţii celei de-a 64-a ediţii vor fi recompensaţi la Teatrul Chatelet.

În acest an, pe lângă Balonul de Aur, vor mai fi acordate trei trofee: Balonul de Aur la feminin, trofeul Kopa, pentru cel mai bun tânăr jucător, şi trofeul Lev Iaşin pentru cel mai bun portar.

Dacă va fi câştiga Messi, acesta va fi al şaselea Balon de Aur din cariera lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.