Sorana Cîrstea, locul 77 WTA şi favorită 10, a acces în ultimul tur al calificărilor la Western & Southern Open, turneu care în mod normal este găzduit de Cincinnati, dar în acest an se desfăşoară la New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cîrstea a învins-o în prima rundă a calificărilor pe americanca Robin Montgomery, numărul 597 mondial, scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o oră şi 22 de minute.

Pentru un loc pe tabloul principal, Sorana Cîrstea va juca împotriva sportivei din Rusia Anna Kalinskaia, locul 117 WTA, care a trecut în primul tur al calificărilor de favorita 16, Patricia Ţig (86 WTA). Ţig a fost învinsă de rusoaică cu scorul de 6-4, 6-2, într-o oră şi 40 de minute.

Pentru participarea în primul tur al calificărilor, Ţig a obţinut 3.000 de dolari şi un punct. Învinsele în ultimul tur al calificărilor vor obţine câte 5.000 de dolari şi 20 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.