Ciprian Marica a notat, miercuri, pe Facebook, că odată cu trecerea în nefiinţă a lui Diego Maradona lumea a pierdut “acea bucurie a fotbalului pe care azi n-o mai regăsim”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Vestea am aflat-o, culmea, la fotbal! Timp de mai bine de o oră, apoi, am aşteptat o dezminţire a medicilor argentinieni, răsfoind toate marile site-uri de ştiri ale lumii. Din păcate, e clar că lumea l-a pierdut pe Maradona. A pierdut acea bucurie a fotbalului pe care azi n-o mai regăsim. Din fericire, internetul rămâne mărturia geniului său, şi pentru cei care l-au văzut jucând, şi pentru cei care l-au descoperit pe YouTube.

Diego Armando Maradona! Nu putea exista un nume mai potrivit pentru un destin uriaş! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a notat Marica.

Mai multe cluburi sportive din România au postat mesaje de condoleanţe în social media.

“Lumea fotbalului, îndurerată!

Familia CFR îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a fostului mare fotbalist Diego Armando Maradona!

Condoleanţe familiei îndurerate! Rest in peace, Diego!”, este mesajul grupării CFR Cluj.

“Drum lin, Diego Armando Maradona”, a scris şi FC Rapid.

Gaz Metan Mediaş a notat: “S-a stins o legendă. R.I.P., Diego Armando Maradona!”

“A player like no other. RIP Diego Maradona”, este mesajul Academicii Clinceni.

“Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie s-a stins din viaţă astăzi! Diego "El Pibe de Oro" Maradona ne-a părăsit la doar 60 de ani! Lumea fotbalului plânge! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a notat FC Farul.

“Rămas bun, Diego! Clubul nostru regretă trecerea în nefiiinţă a unuia dintre cei mai valoroşi fotbalişti din istorie, Diego Armando Maradona ! O legendă care a inspirat zeci de generaţii din istoria fotbalului, Diego Maradona va rămâne mereu în inimile noastre!”, a scris pe Facebook FC Viitorul.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 60 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.