Cinci componenţi ai echipei New England Patriots au anunţat că nu vor merge la Casa Albă împreună cu colegii lor pentru tradiţionala întâlnire a câştigătorilor Super Bowl-ului cu preşedintele SUA. Trei dintre ei refuză întâlnirea cu Donald Trump din cauza convingerilor acestuia, relatează presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Martellus Bennett a precizat că nu va participa la eveniment deoarece nu îl susţine "pe tipul care este la Casa Albă".

Devin McCourty şi-a motivat absenţa prin faptul că nu se simte acceptat acolo. "Având în vedere opiniile preşedintelui, cred că unii se pot simţi bineveniţi, iar alţii nu. Eu nu mă simt acceptat".

"Nici eu nu mă simt binevenit la Casa Albă", a afirmat şi LeGarrete Blount.

Chris Long a notat şi el, pe Twitter, că nu va participa. "Nu mi s-a cerut să nu merg, aşa am plănuit eu. Este decizia mea".

Dont'a Hightower a precizat că va lipsi nu din motive politice, ci pentru că a mai fost într-o astfel de situaţie.

Echipa New England Patriots a câştigat, duminică, pentru a cincea oară în istorie Super Bowl, impunându-se cu scorul de 34-28 în meciul de la Houston cu Atlanta Falcons, după ce a revenit spectaculos de la 3-28.

După meci, preşedintele Donald Trump s-a declarat încântat de rezultat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.